Macaroni met Kipfilet en Doperwten

Macaroni met Kipfilet en Doperwten

Macaroni met Kipfilet en Doperwten

Ingrediënten: macaroni, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 kipfilet, 300 gram doperwten, 1 zakje Knorr mix voor oven pasta met ham en kaas, 250 ml kookroom, 150 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gensipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak het bruin. Voeg vervolgens 300 gram doperwten toe en warm even mee. Meng 1 zakje Knorr mix voor oven pasta met ham en kaas met 250 ml kookroom en 150 ml water. Meng deze mix door de kipfilet en voeg ook de ontbijtspek weer toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top