Zoetzure Noodles

Zoetzure Noodles

Zoetzure Noodles

Ingrediënten: noodles, 60 ml sojasaus, 80 ml zoete chilisaus, 1 eetlepel suiker, 2 1/2 eetlepel azijn, 1 schnitzel, 2 teentjes knoflook, 1 ui, gemberpoeder, 1 rode paprika, koriander,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een marinade van 60 ml sojasaus, 80 ml zoete chilisaus, 1 eetlepel suiker, 2 1/2 eetlepel azijn. Marineer hierin 1 in reepjes gesneden schnitzel. Verhit olie in de wok en bak de schnitzelreepjes bruin, hou de marinade apart. Schep de schnitzel uit de pan. Bak in schone olie 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 gesnipperde ui en gemberpoeder. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe en roerbak 2 minuten mee. Doe de schnitzelreepjes, noodles en de marinade erbij en roerbak het nog een minuut of 2. Roer er als laatste koriander toe. Eet smakelijk!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top