Zoetzure Noodles

Zoetzure Noodles

Zoetzure Noodles

Ingrediƫnten: noodles, 60 ml sojasaus, 80 ml zoete chilisaus, 1 eetlepel suiker, 2 1/2 eetlepel azijn, 1 schnitzel, 2 teentjes knoflook, 1 ui, gemberpoeder, 1 rode paprika, koriander,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een marinade van 60 ml sojasaus, 80 ml zoete chilisaus, 1 eetlepel suiker, 2 1/2 eetlepel azijn. Marineer hierin 1 in reepjes gesneden schnitzel. Verhit olie in de wok en bak de schnitzelreepjes bruin, hou de marinade apart. Schep de schnitzel uit de pan. Bak in schone olie 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 gesnipperde ui en gemberpoeder. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe en roerbak 2 minuten mee. Doe de schnitzelreepjes, noodles en de marinade erbij en roerbak het nog een minuut of 2. Roer er als laatste koriander toe. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top