Spaghetti met Courgette-Tomaat Saus

Spaghetti met Courgette-Tomaat Saus

Ingrediënten: spaghetti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, 1 flinke courgette, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel balsamico azijn, 1 eetlepel suiker, zout,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 1 geraspte courgette, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel balsamico azijn en 1 eetlepel suiker toe. Laat het 10 minuten pruttelen op laag vuur. Breng het op smaak met wat zout. Serveer met de spaghetti en eventueel met wat geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel