
Ingrediënten: spaghetti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, 1 flinke courgette, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel balsamico azijn, 1 eetlepel suiker, zout,
Aantal personen: 2
Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 1 geraspte courgette, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel balsamico azijn en 1 eetlepel suiker toe. Laat het 10 minuten pruttelen op laag vuur. Breng het op smaak met wat zout. Serveer met de spaghetti en eventueel met wat geraspte kaas. Eet smakelijk!
0(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)