Kip Ovenschotel met Wijnsaus

Kip Ovenschotel met Wijnsaus

De titel klinkt misschien heel spannend, maar niets is minder waar. Dit is eigenlijk een ovenschotel die je 40 minuten in de voorverwarmde oven moet schuiven en het is klaar en dat is soms lekker handig als je gewoon even geen zin hebt om te koken. Erbij aardappelschijfjes uit de Actifry en een salade. De Kip ovenschotel met wijnsaus is van de C1000.


1 reactie op “Kip Ovenschotel met Wijnsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel