Pasta met Paddestoelen en Kaas

spaghetti met paddestoelen en kaas

Ingrediënten : macaroni, 150 gram gemengde paddestoelen, 100 gram champignons, knoflook, zout, peper, 1 rode ui, 200 ml kookroom, 75 gram geraspte kaas,

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Fruit 1 gesnipperde rode ui tot het zacht is. Voeg 150 gram gemengde paddestoelen en 100 gram gesneden champignons toe. Kruid naar eigen smaak beetje knoflook, peper en zout. Voeg vervolgens 200 ml kookroom en 75 gram geraspte kaas toe. Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens op lager vuur ongeveer 10 minuten pruttelen. Eet smakelijk!


Één reactie op “Pasta met Paddestoelen en Kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel