Pasta met Paddestoelen en Kaas


Ingrediƫnten : macaroni, 150 gram gemengde paddestoelen, 100 gram champignons, knoflook, zout, peper, 1 rode ui, 200 ml kookroom, 75 gram geraspte kaas,

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Fruit 1 gesnipperde rode ui tot het zacht is. Voeg 150 gram gemengde paddestoelen en 100 gram gesneden champignons toe. Kruid naar eigen smaak beetje knoflook, peper en zout. Voeg vervolgens 200 ml kookroom en 75 gram geraspte kaas toe. Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens op lager vuur ongeveer 10 minuten pruttelen. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Pasta met Paddestoelen en Kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat