Eenpansgerecht met krieltjes, paprika en champignons

Eenpansgerecht met krieltjes, paprika en champignons

Ingrediënten: 300 rundvleesreepjes, 1 ui, 450 gram krieltjes, 1 groene paprika, 3 augurken, 250 gram champignons, zout, peper, paprikapoeder, 200 ml water, 1 eetlepel mosterd,

Bak 300 gram rundvleesreepjes bruin in hete olie. Schep het uit de pan en houd het apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 450 gram krieltjes tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden groene paprika, 3 fijngesneden augurken en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Voeg 200 ml water en 1 eetlepel mosterd toe. Breng het geheel aan de kook. Voeg de rundvleesreepjes toe en laat het geheel op middelhoog vuur 15 minuten pruttelen. Eet smakelijk!

(153 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*