Pastasalade

Pastasalade

Het is bijna gedaan met het mooie weer, net op de valreep nog een zomerse pastasalade.

Ingrediënten: verse perline, 3 zongedroogde tomaten, 3 augurken, 200 gram veldsla, balsamico azijn, zout,

Kook verse pasta zoals perline of tortellini in kokend water met wat zout in 4 minuten gaar. Zelf had ik de perline met kaasvulling van de Albert Heijn. Giet af en spoel het met koud water. Doe de koude pasta in een schaal. Snij 3 augurken en 3 zongedroogde tomaten fijn. Doe dit samen met 200 gram veldsla bij de pasta. Hussel goed en besprenkel met balsamico azijn. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>