Pastasalade

Pastasalade
Het is bijna gedaan met het mooie weer, net op de valreep nog een zomerse pastasalade.

Ingrediënten: verse perline, 3 zongedroogde tomaten, 3 augurken, 200 gram veldsla, balsamico azijn, zout,

Kook verse pasta zoals perline of tortelini in kokend water met wat zout in 4 minuten gaar. Zelf had ik de perline met kaasvulling van de Albert Heijn. Giet af en spoel het met koud water. Doe de koude pasta in een schaal. Snij 3 augurken en 3 zongedroogde tomaten fijn. Doe dit samen met 200 gram veldsla bij de pasta. Hussel goed en besprenkel met balsamico azijn. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel