Pastasalade

Pastasalade
Het is bijna gedaan met het mooie weer, net op de valreep nog een zomerse pastasalade.

Ingrediƫnten: verse perline, 3 zongedroogde tomaten, 3 augurken, 200 gram veldsla, balsamico azijn, zout,

Kook verse pasta zoals perline of tortelini in kokend water met wat zout in 4 minuten gaar. Zelf had ik de perline met kaasvulling van de Albert Heijn. Giet af en spoel het met koud water. Doe de koude pasta in een schaal. Snij 3 augurken en 3 zongedroogde tomaten fijn. Doe dit samen met 200 gram veldsla bij de pasta. Hussel goed en besprenkel met balsamico azijn. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour