Pastasalade

Pastasalade

Pastasalade

Het is bijna gedaan met het mooie weer, net op de valreep nog een zomerse pastasalade.

Ingrediƫnten: verse perline, 3 zongedroogde tomaten, 3 augurken, 200 gram veldsla, balsamico azijn, zout,

Kook verse pasta zoals perline of tortellini in kokend water met wat zout in 4 minuten gaar. Zelf had ik de perline met kaasvulling van de Albert Heijn. Giet af en spoel het met koud water. Doe de koude pasta in een schaal. Snij 3 augurken en 3 zongedroogde tomaten fijn. Doe dit samen met 200 gram veldsla bij de pasta. Hussel goed en besprenkel met balsamico azijn. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top