Pannenkoeken

Pannenkoeken

Vandaag is het Nationale Pannenkoekdag! Natuurlijk heeft Britt zin om pannenkoeken te maken en vervolgens op te eten. Britt en Michel hebben dan ook samen in de keuken gestaan om een stapel pannenkoeken te bakken. De pannenkoeken zijn gemaakt met Koopmans Pannenkoekmix Eier en een beetje water. De pannenkoeken werden gebakken met spek, met kaas en gewoon naturel. Op tafel stroop, poedersuiker en jam erbij. Dat werd dus smullen op deze ‘Pannenkoekdag’!


1 reactie op “Pannenkoeken

  1. Vandaar!
    Was gisteren in een kookwinkel (Cook&Co) en daar stonden ze ook pannenkoeken te bakken. Ik ving wel iets op over pannenkoekendag, maar dacht dat dat gewoon alleen in die winkel was…
    Weer een gemiste kans! Had ik gisteren mooi de hele dag onbeperkt pannenkoeken kunnen eten! Volgend jaar doe ik ook aan Pannenkoekendag! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel