Pannenkoeken

Pannenkoeken
Vandaag is het Nationale Pannenkoekdag! Natuurlijk heeft Britt zin om pannenkoeken te maken en vervolgens op te eten. Britt en Michel hebben dan ook samen in de keuken gestaan om een stapel pannenkoeken te bakken. De pannenkoeken zijn gemaakt met Koopmans Pannenkoekmix Eier en een beetje water. De pannenkoeken werden gebakken met spek, met kaas en gewoon naturel. Op tafel stroop, poedersuiker en jam erbij. Dat werd dus smullen op deze ‘Pannenkoekdag’!


1 reactie op “Pannenkoeken

  1. Vandaar!
    Was gisteren in een kookwinkel (Cook&Co) en daar stonden ze ook pannenkoeken te bakken. Ik ving wel iets op over pannenkoekendag, maar dacht dat dat gewoon alleen in die winkel was…
    Weer een gemiste kans! Had ik gisteren mooi de hele dag onbeperkt pannenkoeken kunnen eten! Volgend jaar doe ik ook aan Pannenkoekendag! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat