Kapucijners met Appelstroop en Spek

Kapucijners met Appelstroop en Spek
Lekker, makkelijk en niet duur.

Ingrediƫnten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 pot jonge kapucijners, 2 eetlepels appelstroop,

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg er aan toe 1 gesnipperde ui en roerbak tot de ui zacht is. Zet het vuur lager. Laat een potje jonge kapucijners uitlekken. Roer dit door de ontbijtspek en ui. Laat het in 10 minuten warm worden onder af en toe roeren. Schep er 2 eetlepels appelstroop door en warm het geheel goed door. Serveer met gekookte of gebakken aardappels. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat