Kapucijners met Appelstroop en Spek

Kapucijners met Appelstroop en Spek

Lekker, makkelijk en niet duur.

Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 pot jonge kapucijners, 2 eetlepels appelstroop,

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg er aan toe 1 gesnipperde ui en roerbak tot de ui zacht is. Zet het vuur lager. Laat een potje jonge kapucijners uitlekken. Roer dit door de ontbijtspek en ui. Laat het in 10 minuten warm worden onder af en toe roeren. Schep er 2 eetlepels appelstroop door en warm het geheel goed door. Serveer met gekookte of gebakken aardappels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel