Pasta met Prei, Champignons en Spekjes

Pasta met Prei, Champignons en Spekjes

Pasta met Prei, Champignons en Spekjes

Ingrediƫnten: pasta, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram kastanjechampignons, 1 prei, 2 eetlepels pesto, 100 ml bouillon, geraspte kaas,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een wok. Voeg hieraantoe 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons. Als de champignons zacht zijn voeg je 1 in ringen gesneden prei toe. Bak dit een minuut of 2 mee. Roer er dan 2 eetlepels pesto en 100 ml bouillon door (eventueel getrokken van ongeveer 1/3 bouillonblokje). Breng het kort aan de kook, zet het vuur lager en laat het een minuut of 10 pruttelen. Giet de pasta af en roer dit erdoor. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(336 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top