Pasta met Champignon-Kaassaus

Pasta met Champignon-Kaassaus
Ingrediƫnten: pasta, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram kastanjechampignons, 30 gram bloem, 1 blokje kippenbouillon, 1 theelepel mosterd, water, 100 gram geraspte kaas,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het knapperig is. Als de ontbijtspek knapperig is schep het dan uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg dan 200 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Roerbak tot ook de champignons zacht zijn. Roer er dan 30 gram bloem en verkruimel er 1 blokje kippenbouillon boven uit. Bak het kort voeg 1 theelepel mosterd en voeg dan beetje bij beetje water toe terwijl je blijft roeren. Voeg zoveel water toe tot je de gewenste dikte hebt. Zet het vuur lager en roer er nu 100 gram geraspte oude kaas door. Als de kaas gesmolten is voeg je de ontbijtspek weer toe en warm je het kort door. Serveer met de pasta. Eet Smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour