Pasta met Champignon-Kaassaus

Pasta met Champignon-Kaassaus

Pasta met Champignon-Kaassaus

Ingrediënten: pasta, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram kastanjechampignons, 30 gram bloem, 1 blokje kippenbouillon, 1 theelepel mosterd, water, 100 gram geraspte kaas,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het knapperig is. Als de ontbijtspek knapperig is schep het dan uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg dan 200 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Roerbak tot ook de champignons zacht zijn. Roer er dan 30 gram bloem en verkruimel er 1 blokje kippenbouillon boven uit. Bak het kort voeg 1 theelepel mosterd en voeg dan beetje bij beetje water toe terwijl je blijft roeren. Voeg zoveel water toe tot je de gewenste dikte hebt. Zet het vuur lager en roer er nu 100 gram geraspte oude kaas door. Als de kaas gesmolten is voeg je de ontbijtspek weer toe en warm je het kort door. Serveer met de pasta. Eet Smakelijk!

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top