Anders & Co in Ede

Anders & Co in Ede

Anders & Co - EdeGeen suprises of sinterklaascadeaus op deze pakjesavond maar heerlijke gerechten bij Anders & Co. Als aperetief kregen we een broodschaaltje met 2 sauzen en kruidenboter. We hebben beide als voorgerecht gekozen voor champignonhoedjes gevuld met kruidige mousse en kaas, geroosterd in de oven. Michel nam als hoofdgerecht de satéspies met kroepoek, atjar en satésaus, zelf nam ik medaillons van varkenshaas met tomaat en mozarella, de bijgerechten waren gekruide friet, een salade en zuurkool in ham gerolt met kaassaus. Ook hebben we een nagerecht genomen en voor Michel werd het soesjes gevuld met vanille-ijs en slagroom met warme chocoladesaus en zelf nam ik spekkoek met kaneelijs en slagroom. Met een gevulde buik en een tevreden gevoel gingen we weer naar huis. We hebben lekker gegeten bij Anders & Co!

Restaurant Anders & Co
Stationsweg 12-14
6711 PP Ede
Tel: 0318-612435

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top