Driegangen Menu

tomatencremesoep met bieslook, stokbrood en kruidenboter een kipschnitzel met gewokte groenten in zoetzure saus en aardappelkroketjes

ijs met fruit, chocoladesaus en slagroom

Weer niet hoeven koken vandaag, na het werk werden ik en Michel getrakteerd op een driegangen menu van Britt en Kaylee. Zelf bedacht, zelf ingekocht en zelf gebrutseld door de dames. Wat we kregen?

Voorgerecht: tomatencremesoep met bieslook, stokbrood en kruidenboter
Hoofdgerecht: een kipschnitzel met gewokte groenten in zoetzure saus en aardappelkroketjes
Nagerecht: ijs met fruit, chocoladesaus en slagroom

Hoe ze het hebben gemaakt? Geen idee, ik ben de keuken niet in geweest. Het heeft in ieder geval wel heerlijk gesmaakt!


0 reacties op “Driegangen Menu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat