Driegangen Menu

tomatencremesoep met bieslook, stokbrood en kruidenboter een kipschnitzel met gewokte groenten in zoetzure saus en aardappelkroketjes

ijs met fruit, chocoladesaus en slagroom

Weer niet hoeven koken vandaag, na het werk werden ik en Michel getrakteerd op een driegangen menu van Britt en Kaylee. Zelf bedacht, zelf ingekocht en zelf gebrutseld door de dames. Wat we kregen?

Voorgerecht: tomatencremesoep met bieslook, stokbrood en kruidenboter
Hoofdgerecht: een kipschnitzel met gewokte groenten in zoetzure saus en aardappelkroketjes
Nagerecht: ijs met fruit, chocoladesaus en slagroom

Hoe ze het hebben gemaakt? Geen idee, ik ben de keuken niet in geweest. Het heeft in ieder geval wel heerlijk gesmaakt!


0 reacties op “Driegangen Menu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel