Ravioli met Spinazie en Cashewnoten

Ravioli met Spinazie en Cashewnoten
Voor de pasta had ik de ravioli met de interessante naam Ravioli Mezzaluna ai Funghi Porcini van Grand’ Italia.

Ingrediënten: ravioli, tijm, 1 teentje knoflook, 1 ui, 200 gram spinazie, kookroom, cashewnoten, zout, peper,

Kook de ravioli zoals staat aangeven op de verpakking. Bak in de hete olie tijm en voeg hieraantoe 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesnipperde ui tot de ui licht begint te kleuren. Voeg dan 200 gram diepvries spinazie bij en warm dit goed door. Op het laatst doe je er een bloep kookroom door en een hand cashewnoten, even doorwarmen, breng nog op smaak met zout en peper, en klaar! Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat