Ravioli met Spinazie en Cashewnoten

Ravioli met Spinazie en Cashewnoten

Voor de pasta had ik de ravioli met de interessante naam Ravioli Mezzaluna ai Funghi Porcini van Grand’ Italia.

Ingrediënten: ravioli, tijm, 1 teentje knoflook, 1 ui, 200 gram spinazie, kookroom, cashewnoten, zout, peper,

Kook de ravioli zoals staat aangeven op de verpakking. Bak in de hete olie tijm en voeg hier aan toe 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesnipperde ui tot de ui licht begint te kleuren. Voeg dan 200 gram diepvries spinazie bij en warm dit goed door. Op het laatst doe je er een bloep kookroom door en een hand cashewnoten, even doorwarmen, breng nog op smaak met zout en peper, en klaar! Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel