Tagliatelle met Doperwten

Tagliatelle met Doperwten
De makkelijke maandag! Na een dag weer normaal werken een lekkere pasta maaltijd die snel klaar was.

Ingrediƫnten: tagliatelle, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram doperwten, tijm, oregano, munt,

Kook tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Roerbak in de hete olie 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig en doe hierbij 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de ui glazig is voeg je er 200 gram doperwten toe en warm je het geheel goed door. Breng het op smaak met tijm, oregano en munt. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat