Tagliatelle met Doperwten

Tagliatelle met Doperwten

De makkelijke maandag! Na een dag weer normaal werken een lekkere pasta maaltijd die snel klaar was.

Ingrediënten: tagliatelle, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram doperwten, tijm, oregano, munt,

Kook tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Roerbak in de hete olie 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig en doe hierbij 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de ui glazig is voeg je er 200 gram doperwten toe en warm je het geheel goed door. Breng het op smaak met tijm, oregano en munt. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel