Delifrance in Veenendaal

DeliFrance - Veenendaal Even een broodje eten na het huis leeghalen. Ik had een Baguette Flambee, een baguette belegd met kaas, spek, ui en roomsaus, verwarmd in de oven. Michel had een Bucheron Paysan, een bruin broodje belegd met warme Brugse beenham en roomkaas met bieslook. Het was heerlijk.

Délifrance ‘Boulangerie et Café français’
Hoofdstraat 109
3901 AK Veenendaal


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel