Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Ingrediƫnten: 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 wortel, 3 stengels bleekselderij, 1 blik gepelde tomaten, rode wijn, spaghetti,

Bak in een hete wok 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek krokant. Voeg hier aan toe 250 gram gehakt en bak dit even mee. Als het gehakt rul is en bruin dan kan je er 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in stukjes gesneden wortel en 3 gesneden stengels bleekselderij. Bak dit een minuut of 5 mee en voeg dan 1 blik gepelde tomaten en een scheutje rode wijn toe. Laat het geheel 30 tot 40 minuten pruttelen. Serveer het geheel met spaghetti. Eet smakelijk!

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top