Carels Corner in Veenendaal

Carels Corner - Veenendaal Vandaag een dag met zijn tweetjes aan de gang. Eerst de verhuizing aangeven bij de gemeente en daarna spullen weer in dozen doen, uit elkaar schroeven voor de grote verhuizing van morgen en dingen alvast schoonmaken (hoef je het in het nieuwe huis niet meer te doen) Daar krijg je dan wel trek van, en die trek hebben we gestild bij Carels Corner in de Corridor Passage. Beide hadden we een heerlijk broodje warm vlees speciaal, een bolletje met warm vlees, champignons, ui en pindakaas. Eigenlijk hoort er ook ei bij maar dat vinden we niet zo lekker.

Carels Corner Petit Restaurant
Passage 24
3901 AZ Veenendaal
Tel: 0318-561122


0 reacties op “Carels Corner in Veenendaal

  1. Kreeg een tip van iemand over jouw blog. erg leuke site met smakelijke, handzame recepten.
    Was helemaal verrast mijn naam tegen te komen bij de Toscaanse Kipfilet. Super leuk en opgeslagen onder mijn favorieten!
    Ben wel benieuwd of ik je ook ken……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat