Carels Corner in Veenendaal

Carels Corner - Veenendaal Vandaag een dag met zijn tweetjes aan de gang. Eerst de verhuizing aangeven bij de gemeente en daarna spullen weer in dozen doen, uit elkaar schroeven voor de grote verhuizing van morgen en dingen alvast schoonmaken (hoef je het in het nieuwe huis niet meer te doen) Daar krijg je dan wel trek van, en die trek hebben we gestild bij Carels Corner in de Corridor Passage. Beide hadden we een heerlijk broodje warm vlees speciaal, een bolletje met warm vlees, champignons, ui en pindakaas. Eigenlijk hoort er ook ei bij maar dat vinden we niet zo lekker.

Carels Corner Petit Restaurant
Passage 24
3901 AZ Veenendaal
Tel: 0318-561122


1 reactie op “Carels Corner in Veenendaal

  1. Kreeg een tip van iemand over jouw blog. erg leuke site met smakelijke, handzame recepten.
    Was helemaal verrast mijn naam tegen te komen bij de Toscaanse Kipfilet. Super leuk en opgeslagen onder mijn favorieten!
    Ben wel benieuwd of ik je ook ken……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel