Rode Kool Stoofschotel

Rode Kool Stoofschotel
Een lekker winters gerecht.

Ingrediƫnten: 300 gram rundvlees, 2 uien, 1 blokje runderbouillon, 150 ml water, 1 potje rode kool met appels,

Bak kort in hete bakboter 300 gram blokjes rundvlees (kan ook mals soepvlees zijn) bruin. Doe hierbij 2 gesnipperde uien, en bak deze kort mee tot de uien glazig zijn. Verkruimel er een blokje runderbouillon boven en giet er ongeveer 150 ml water bij. Breng het even aan de kook en zet het dan op een lager vuur met de deksel op de pan. Laat het een uur tot anderhalf uur stoven. Doe dan een potje rode kool met appels erbij en warm het geheel nog even goed door. Het gerecht is lekker met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

(Het gerecht kan je natuurlijk ook een avond van te voren klaar maken, op de dag dat je het wil eten hoef je het alleen nog maar op te warmen)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour