Ovenschotel met Tortillachips

Ovenschotel met Tortillachips

Ovenschotel met Tortillachips

Ingrediënten: 250 gram rundergehakt, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 groene paprika, 2 stengels bleekselderij, Conimex sweet & sour saus, 30 gram tortillachips, 40 gram geraspte kaas,

Bak 250 gram rundergehakt rul, voeg als het gehakt bruin is het volgende toe: 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 1 gesneden groene paprika, 2 gesneden stengels bleekselderij en 2 in blokjes gesneden tomaten. Roerbak dit kort mee. Voeg dan naar eigen smaak sweet & sour saus toe van Conimex (ik had een probeerverpakking van 70 ml). Warm het kort door en doe het dan in een ovenschaal. Steek in het groenten-gehaktmengsel tortillachips ongeveer 30 gram, strooi hierover ongeveer 40 gram geraspte kaas. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 20 minuten en dan is het gerecht klaar! Erg lekker is ook als je nog wat tortillachips oven hebt om het gehaktmengsel ‘te scheppen’, de chips is dan wat krokanter dan de chips die in de oven is geweest. Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top