Gegratineerde Pastaschotel

Gegratineerde Pastaschotel
Ingrediƫnten: macaroni, zout, 1 ui, 1 courgette, 100 salami, 200 ml creme fraiche, 3 eieren, 50 gram geraspte kaas, peterselie, zout, peper,

Kook 200 gram volkoren macaroni al dente, oftewel beetgaar, in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui glazig, voeg hieraan toe 1 in blokjes gesneden courgette en 100 gram in blokjes gesneden salami. Bak dit een minuut of 5. Roer dan de macaroni door het courgette-salamimengsel en schep het over in een ovenschaal. Maak een saus van 200 ml creme fraiche, 3 eieren, 50 gram geraspte kaas, peterselie naar smaak en zout en peper naar smaak. Giet dit mengsel over de schotel, strooi er wat extra geraspte kaas over en zet de ovenschaal nu in de voorverwarmde oven op 175 graden voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


0 reacties op “Gegratineerde Pastaschotel

  1. Wil even zeggen dat ik op deze site veel ideeen opdoe, heerlijk al die pasta’s en rijstgerechten.
    Ook leuk te lezen welke restaurants jullie bezoeken, vooral omdat ik in die buurt woon.
    Mijn complimenten dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour