Toscaanse Kipfilet

Toscaanse Kipfilet

Toscaanse Kipfilet

Een makkelijke maaltijd vandaag… Alles Toscaans, Toscaanse Aardappeltjes en Toscaanse salade van de Albert Heijn en een Toscaanse kipfilet van de Keurslager Harzevoort. De Toscaanse kipfilet is ook wel zelf te maken… Het is een kipfilet die je zo plat mogelijk maakt, beleg het met mozzarella en half zongedroogde tomaatjes. Vouw de kipfilet en omwikkel hem dan met Gandaham. Je bakt hem dan even om en om bruin en dan laat je hem zachtjes verder sudderen voor ongeveer 15 minuten op een laag vuur. Eet smakelijk!

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top