Kapucijnerschotel met Engelse Worst en Gevulde Champignons


Engelse Worst:
een saucijs met ontbijtspek omwikkeld (Van de Keurslager in de passage – Veenendaal)

Kapucijnerschotel:
Halve zak rosti gebakken, een gesnipperde ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, een stuk of 3 grote champignons in plakjes gesneden erbij met een teentje knoflook. Even goed roerbakken en als laatste de uitgelekte jonge kapucijners erbij. Op laag vuur goed doorwarmen

Gevulde Champignons:
Steeltjes van de grote champignons afhalen. In het hoedje wat dobbelsteentjes ontbijtspek doen. Dan inpakken in wat aluminiumfolie (bovenkant vrijlaten) wat geraspte kaas en basilicum erover strooien. Ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat