Kapucijnerschotel met Engelse Worst en Gevulde Champignons


Engelse Worst:
een saucijs met ontbijtspek omwikkeld (Van de Keurslager in de passage – Veenendaal)

Kapucijnerschotel:
Halve zak rosti gebakken, een gesnipperde ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, een stuk of 3 grote champignons in plakjes gesneden erbij met een teentje knoflook. Even goed roerbakken en als laatste de uitgelekte jonge kapucijners erbij. Op laag vuur goed doorwarmen

Gevulde Champignons:
Steeltjes van de grote champignons afhalen. In het hoedje wat dobbelsteentjes ontbijtspek doen. Dan inpakken in wat aluminiumfolie (bovenkant vrijlaten) wat geraspte kaas en basilicum erover strooien. Ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel