Farfalle met Paddestoelen

Farfalle met Paddestoelen

Farfalle met Paddestoelen

Ingrediënten: farfalle, zout, 6 Catalaanse worstjes, 1 teentje knoflook, 1 ui, 150 gram oesterzwammen, 250 gram champignons, oregano, peterselie, geraspte kaas,

Kook farfalle in kokend water met wat zout. Ontvel 6 Catalaanse worstjes en draai van het worstvlees balletjes. Roerbak de balletjes met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesnipperde ui tot de balletjes goudbruin zijn. Voeg 150 gram gesneden oesterzwammen, 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons, 100 gram in plakjes gesneden champignons en oregano toe. Roerbak op laag vuur tot alle paddenstoelen zacht zijn. Schep de farfalle door de paddenstoelen. Strooi als laatste wat fijngehakte peterselie en geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top