Kapucijnerschotel met Engelse Worst en Gevulde Champignons

Kapucijnerschotel met Engelse Worst en Gevulde Champignons


Engelse Worst:
een saucijs met ontbijtspek omwikkeld (Van de Keurslager in de passage – Veenendaal)

Kapucijnerschotel:
Halve zak rosti gebakken, een gesnipperde ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, een stuk of 3 grote champignons in plakjes gesneden erbij met een teentje knoflook. Even goed roerbakken en als laatste de uitgelekte jonge kapucijners erbij. Op laag vuur goed doorwarmen

Gevulde Champignons:
Steeltjes van de grote champignons afhalen. In het hoedje wat dobbelsteentjes ontbijtspek doen. Dan inpakken in wat aluminiumfolie (bovenkant vrijlaten) wat geraspte kaas en basilicum erover strooien. Ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top