Bloemkool Speciaal

Bloemkool Speciaal
Ingrediënten: 1 bloemkool, 1 pakje kaassaus, 200 gram Zweedse gehaktballen, 250 gram blokjes ham, 1 rode paprika, 3 tomaten, geraspte kaas,

Blancheer 1 in roosjes gesneden bloemkool in kokend water. Maak een kaassaus volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep in een ingevette ovenschaal de bloemkool, 200 gram Zweedse balletjes van de Albert Heijn, 250 gram blokjes ham, 1 gesneden rode paprika en 3 in stukjes gesneden tomaten. Giet de kaassaus erover. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat