Bloemkool Speciaal

Bloemkool Speciaal

Ingrediënten: 1 bloemkool, 1 pakje kaassaus, 200 gram Zweedse gehaktballen, 250 gram blokjes ham, 1 rode paprika, 3 tomaten, geraspte kaas,

Blancheer 1 in roosjes gesneden bloemkool in kokend water. Maak een kaassaus volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep in een ingevette ovenschaal de bloemkool, 200 gram Zweedse balletjes van de Albert Heijn, 250 gram blokjes ham, 1 gesneden rode paprika en 3 in stukjes gesneden tomaten. Giet de kaassaus erover. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel