Chocolademousse a la Jamie Oliver

Chocolademousse a la Jamie Oliver

Chocolademousse a la Jamie Oliver

Ingrediënten: 225 gram pure chocolade, 70 gram boter, 375 m slagroom, 2 eieren, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel Amaretto,

Smelt au bain marie 225 gram pure chocolade met 70 gram boter. Klop 375 ml slagroom lobbig met een beetje suiker. Klop in een andere schaal 2 eieren met 2 eetlepels honing. Schep daarna voorzichtig de slagroom, ei-mengsel, 1 eetlepel Ameretto en de chocolade goed door elkaar. Schep het chocolade in schaaltjes of wijnglazen. Zet dit voor zeker een uur in de koelkast om het op te stijven. Eet smakelijk!

1
(5.521 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

6 thoughts on “Chocolademousse a la Jamie Oliver

  1. komen de verhoudingen weg nauw? dit is een recept voor 4 personen, maar als ik voor 8 personen wil maken, is alles dan gewoon x2? weet dat dat bij pattiserie wel eens anders kan zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top