Spaghetti met Bertolli zongedroogde tomatensaus

Spaghetti met Bertolli zongedroogde tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram gehakt, 450 gram Italiaanse groenten, 1 pot Bertolli pastasaus zongedroogde tomaten,

Kook spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 250 gram gehakt bruin. Voeg 450 gram Italiaanse groenten toe. Roerbak dit kort. Voeg Bertolli Pastasaus Zongedroogde Tomaten toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel