Kip Tandoori

Kip Tandoori

Kip Tandoori

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 pak Knorr Wereldgerechten Kip Tandoori, rijst, 1 groentepakket voor nasi en bami, crème fraîche,

Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet met de marinade uit de Knorr Wereldgerechten Kip Tandoori. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de kipfilet bruin in de hete olie. Voeg 1 groentepakket voor nasi en bami toe. Roerbak kort en voeg dan de saus toe uit het pak, volg hiervoor de aanwijzing op de verpakking. Warm het goed door. Als laatste roer je crème fraîche er door en laat je dat smelten. Serveer met de rijst.

0
(177 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top