Broodje Hamburger met Groentefriet

Broodje Hamburger met Groentefriet

Simpel. Omwikkel een hamburger met plakjes rauwe ham. Bak de hamburger aan beide zijde bruin, bak tegelijkertijd een gesnipperd uitje mee. Leg op het laatst een plakje mozzarella op de hamburger. Beleg een bruin broodje met sla, schijfjes tomaat, de hamburger, gefruite uitjes en schijfjes augurk. Erbij groentefriet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel