Spaghetti met Courgette, Gehakt en Tomatensaus

Spaghetti met Courgette, Gehakt en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, Albert Heijn vers kookpakket voor pastasaus: 2 uien, 3 teentjes knoflook, tijm, 1 rode paprika, 1 courgette, 500 gram roma tomaten, zakje rode saus,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 2 gesnipperde uien met 3 teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika, 1 in blokjes gesneden courgette en 500 gram gesneden roma tomaten toe. Bak even mee en laat vervolgens 10 minuten smoren. Voeg de rode saus toe en warm het geheel nog even door. Lekker met penne of een andere pastasaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat