Spaghetti met Courgette, Gehakt en Tomatensaus

Spaghetti met Courgette, Gehakt en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, Albert Heijn vers kookpakket voor pastasaus: 2 uien, 3 teentjes knoflook, tijm, 1 rode paprika, 1 courgette, 500 gram roma tomaten, zakje rode saus,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 2 gesnipperde uien met 3 teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika, 1 in blokjes gesneden courgette en 500 gram gesneden roma tomaten toe. Bak even mee en laat vervolgens 10 minuten smoren. Voeg de rode saus toe en warm het geheel nog even door. Lekker met penne of een andere pastasaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel