Spaghetti met Balletjes

Spaghetti met Balletjes

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 100 gram soepballetjes, 1 rode paprika, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 uitgeperste teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 100 gram soepballetjes toe en bak de gehaktballetjes bruin. Voeg 1 in gesneden rode paprika toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens blik tomaatblokjes en 1 eetlepel chilisaus toe. Laat het een paar minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel