Spaghetti met Balletjes

Spaghetti met Balletjes

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 100 gram soepballetjes, 1 rode paprika, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 uitgeperste teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 100 gram soepballetjes toe en bak de gehaktballetjes bruin. Voeg 1 in gesneden rode paprika toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens blik tomaatblokjes en 1 eetlepel chilisaus toe. Laat het een paar minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>