Vol Au Vent

Vol Au Vent

Vol Au Vent

Ingrediënten: bouillon, 1 kipfilet, 100 gram soepballetjes, 10 velletjes bladerdeeg, 1 ui, 1 teentje knoflook, foelie, tijm, 250 gram champignons, 2 eetlepels bloem, 250 ml kookroom,

Aantal pasteibakjes: 6

Kook in bouillon 1 kipfilet met 100 gram soepballetjes ongeveer 10 minuten. Laat het afkoelen. Bewaar de bouillon. Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 10 velletjes bladerdeeg en bouw er bladerdeegbakjes van. Zet de bladerdeegbakjes ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, wat foelie en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Doe de gekookte en fijngesneden kipfilet en de soepballetjes erbij. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak een minuut mee. Voeg beetje bij beetje 250 ml bouillon toe en voeg daarna nog 250 ml kookroom toe. Warm het geheel goed door. Vul de pasteibakjes met de saus en serveer. Eet Smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top