Pizza bij Gerda!Hoe bijzonder is het eigenlijk dat een contact in de trein verder gaat dan alleen de trein. Jaren hebben we met zijn vijven ‘s ochtends (en soms ook ‘s middags) heen en weer gereisd van Veenendaal naar Utrecht. Dan kom je in gesprek, is het gezellig en noem maar op. Ondertussen zijn twee van het groepje met pensioen, tijd om weer eens af te spreken na een succesvolle eerste keer bij Piet en Morine. Gerda nodigde ons uit om bij haar te kletsen en te eten. Op tafel: pizza gemaakt in Turks en Marokkaans brood. Spaghetti en een Italiaanse salade. Mjummie.


Het toetje was rechtsdraaiende biogarde met verse aardbeitjes (en slagroom). Hoe het recept precies in elkaar zit weet alleen Gerda. In ieder geval was het lekker. De achterblijvers, Michel en Britt, hadden voor zichzelf rode bietjes met een speklapje gegeten. Rode bieten vinden ze lekker en ik niet zo, dus konden ze het er mooi van nemen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat