Indonesische Maaltijden uit een Mandje

Indonesische Maaltijden uit een Mandje

Ik had een borrel na het werk, Michel moest de meiden wegbrengen naar een leuk avondje cabaret en in tussentijds moesten we ook nog even wat eten. Het werden weer de Indonesische maaltijden in een mandje van de Albert Heijn. Deze keer hadden we de Rendang Padang en de Ajam Betawi. De Rendang Pandang viel echt tegen vond ik. Jammer…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel