YamYam To Go in Utrecht


Vandaag hadden we een borrel van het werk, dus het werd later dan anders. Op de terugweg brug open, trein op 5 minuten na gemist en geen extra spitstreintjes meer. Je kent het allemaal wel misschien. Omdat ik nu toch tijd genoeg had heb ik voor mij en Michel noodles afgehaald bij YamYam op Utrecht Centraal.

Vroeger had je nog Charlie’s op het station waar live gewokt werd, dat is bij YamYam niet zo. De bakjes met noodles, rijst en de toppings stonden al klaar. De topping moest alleen nog in het doosje erbij en vervolgens even in een magnetron (of iets dergelijk), van die magnetrons was er een hele wand. De smaak was best te doen, alleen de noodles waren een beetje klef, anders dat we gewend zijn van onder andere het Noodle House in Kleve en er zat weinig groente in de topping. Of ik er nog eens wat ga halen, ik denk het niet, ik ga toch liever voor een soort van noodlebar waar gewoon live gewokt word, want dat kan ook snel.

YamYam To Go
Utrecht Centraal Station
Traverse richting Jaarbeurs


2 reacties op “YamYam To Go in Utrecht

  1. Vond het echt jammer dat het ” magnetron werk ” was. Zo jammer dat Charlie Chiu weg is op Utrecht Centraal, daar werd wel live gewokt.

    YamYam zit trouwens in het nieuwe deel, richting de jaarbeurs, daar zit ook Rituals, Jambelle, Leonidas en noem maar op, wel een leuk stukje station weer :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel