YamYam To Go in Utrecht

YamYam To Go in Utrecht

YamYam To Go in Utrecht

Vandaag hadden we een borrel van het werk, dus het werd later dan anders. Op de terugweg brug open, trein op 5 minuten na gemist en geen extra spitstreintjes meer. Je kent het allemaal wel misschien. Omdat ik nu toch tijd genoeg had heb ik voor mij en Michel noodles afgehaald bij YamYam op Utrecht Centraal.

Vroeger had je nog Charlie’s op het station waar live gewokt werd, dat is bij YamYam niet zo. De bakjes met noodles, rijst en de toppings stonden al klaar. De topping moest alleen nog in het doosje erbij en vervolgens even in een magnetron (of iets dergelijk), van die magnetrons was er een hele wand. De smaak was best te doen, alleen de noodles waren een beetje klef, anders dat we gewend zijn van onder andere het Noodle House in Kleve en er zat weinig groente in de topping. Of ik er nog eens wat ga halen, ik denk het niet, ik ga toch liever voor een soort van noodlebar waar gewoon live gewokt word, want dat kan ook snel.

YamYam To Go
Utrecht Centraal Station
Traverse richting Jaarbeurs

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “YamYam To Go in Utrecht

  1. Jammer dat er niet vers wordt gekookt. Toen ik laatst nog op Utrecht was heb ik hier nog naar gezocht maar kon ik het niet vinden, misschien maar goed ook dan!

  2. Vond het echt jammer dat het ” magnetron werk ” was. Zo jammer dat Charlie Chiu weg is op Utrecht Centraal, daar werd wel live gewokt.

    YamYam zit trouwens in het nieuwe deel, richting de jaarbeurs, daar zit ook Rituals, Jambelle, Leonidas en noem maar op, wel een leuk stukje station weer ­čÖé

Comments are closed.

Back To Top