IKEA in Amersfoort

IKEA in Amersfoort

Ikea balletjes

Vandaag zijn we samen met Britt en haar moeder op zoek gegaan naar haar verjaardagscadeau bij IKEA in Amersfoort. Natuurlijk moesten we gewoon werken vandaag en konden we pas na het werk richting IKEA vertrekken. Handig is dan om daar wat te eten. Uiteraard kozen Michel, Britt en ik voor de Zweedse balletjes en daarna een chocolademousse. Esther koos de sate en een yoghurt met bessen als toetje. Grappig detail, het vlaggetje op de borden was geen Zweeds vlaggetje meer maar een Nederlands vlaggetje.

IKEA Amersfoort
Euroweg 101
3825 HB Amersfoort

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top