Stamppotten en Gehaktballen van Malle Balle Veenendaal

Stamppotten en Gehaktballen van Malle Balle Veenendaal

Stamppotten en Gehaktballen van Malle Balle Veenendaal
Soms heb je van die dagen dat je gewoon niets wilt doen. Zo’n dag was het vandaag, met die wind en regen, was het eigenlijk gewoon zo’n lekker niks-doen-dag. Wat we wel hebben gedaan is eten bestellen. Dat deden we bij Malle Balle. Gewoon stamppot met een gehaktbal.

Zoals altijd deelden we de boel, want je wilt toch alles proeven? Op tafel hadden we een boerenkoolstamppot met spekjes, een andijviestamppot met spekjes, een gehaktbal gevuld met satésaus en een gehaktbal gevuld met runderstoof. Natuurlijk geserveerd met een jus.

De bezorging was supersnel, binnen een half uur. Gelukkig kon de bezorger tussen de buien door fietsen. In ieder geval was het weer ouderwets lekker en gewoon lekker Hollands zo met de stamppotten en de ballen.

Malle Balle
Tuinstraat 14
3901 RB Veenendaal

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top