Uit een pakje: Gebratene Nudeln

Uit een pakje: Gebratene Nudeln

Vond ik de saus bij Köttbullar van dinsdag lekker, dit pakje Maggi fix & frisch gebratene nudeln totaal niet. Dit was me toch een partij zout… Jammer van alle groente die er in zat.

Eigenlijk moet ik pakjes en zakjes dus maar niet meer meenemen uit Duitsland, zelf kan je met wat smaakmakers ook een heel eind komen en zelfs veel verder!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel