Vega: Ravioli met Romige Paddenstoelensaus

Vega: Ravioli met Romige Paddenstoelensaus

Ravioli met Romige Paddenstoelensaus

Ingrediënten: 1/2 zakje ravioli met funghi vulling, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram gemengde paddenstoelen, 1 eetlepel bloem, 300 ml melk, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de ravioli volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijn teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gemengde paddenstoelen (gesneden en schoongemaakt) toe. Bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg vervolgens 1 eetlepel bloem toe. Bak de bloem kort mee. Voeg vervolgens geleidelijk, al roerende, 300 ml melk toe (of zoveel nodig voor de gewenste dikte van de saus). Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de paddenstoelensaus met de ravioli. Eet smakelijk!

0
(187 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 thoughts on “Vega: Ravioli met Romige Paddenstoelensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top