Vega: Ravioli met Romige Paddenstoelensaus

Ravioli met Romige Paddenstoelensaus

Ingrediënten: 1/2 zakje ravioli met funghi vulling, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram gemengde paddenstoelen, 1 eetlepel bloem, 300 ml melk, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de ravioli volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijn teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gemengde paddenstoelen (gesneden en schoongemaakt) toe. Bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg vervolgens 1 eetlepel bloem toe. Bak de bloem kort mee. Voeg vervolgens geleidelijk, al roerende, 300 ml melk toe (of zoveel nodig voor de gewenste dikte van de saus). Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de paddenstoelensaus met de ravioli. Eet smakelijk!


4 reacties op “Vega: Ravioli met Romige Paddenstoelensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel