Vega: Ravioli met Romige Paddenstoelensaus

Ravioli met Romige Paddenstoelensaus
Ingrediënten: 1/2 zakje ravioli met funghi vulling, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram gemengde paddenstoelen, 1 eetlepel bloem, 300 ml melk, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de ravioli volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijn teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gemengde paddenstoelen (gesneden en schoongemaakt) toe. Bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg vervolgens 1 eetlepel bloem toe. Bak de bloem kort mee. Voeg vervolgens geleidelijk, al roerende, 300 ml melk toe (of zoveel nodig voor de gewenste dikte van de saus). Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de paddenstoelensaus met de ravioli. Eet smakelijk!


4 reacties op “Vega: Ravioli met Romige Paddenstoelensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat