Spätzle met Schnitzel en Champignons

Spätzle met Schnitzel en Champignons

Al weer een hele tijd geleden had ik dit zakje meegenomen toen we in Duitsland boodschappen hebben gedaan. Vandaag maar eens klaar gemaakt met spätzle natuurlijk.

Ingrediënten: 2 uien, 2 schnitzels, 250 gram champignons, 500 ml water, 1 zakje Maggi Fix & Frisch Schnitzel Topf mit Spätzle, 250 gram spätzle, 250 ml kookroom,

Aantal personen: 3

Bak 2 fijngesneden gesneden uien tot de uien zacht zijn. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe. Bak de schnitzelreepjes tot het een beetje bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 500 ml water toe en roer 1 zakje Maggi Fix & Frisch Schnitzel Topf mit Spätzle door het geheel. Breng aan de kook. Voeg 250 gram spätzle toe. Roer even door. Leg de deksel op de pan en laat de spätzle in 20 minuten gaar worden. Voeg als laatste 250 ml kookroom toe. Warm het geheel even door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel