Gewoon Pizza

pizza

Ze was al steeds vaker op de andere afdeling aan het werk, maar vorige week was ze echt helemaal. Mijn ‘buurvrouw’ op het werk. Ze ging een andere uitdaging aan op een andere afdeling. Vandaag hadden we een afscheidsborrel met drankjes en borrelhapjes.

Daarna weer in de trein terug, Michel had de oven al aangezet en de pizza kon er zo in gezet worden. Bij de Albert Heijn hadden we al de verse pizza ‘salame’ meegenomen. Best lekker als het eens wat later wordt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel