Penne met Doperwten en Spekjes

Penne met Doperwten en Spekjes
Ingrediënten: penne, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram doperwten, 125 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak. Bak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten en 125 ml kookroom toe. Kook op middelhoog vuur de doperwten gaar. Breng eventueel op smaak met een beetje zout. Serveer met de penne. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel