Bami Goreng

Bami Goreng

Bami Goreng
Ingrediënten: noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 rode paprika, 1 prei, 1 eetlepel ketjap manis, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de verpakking gaar in kokend water. Giet de noodles af en houdt even apart. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens de noodles, 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei. Roerbak 1 minuut op hoog vuur. Voeg 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel nog 10 minuten op middelhoog vuur af en toe omscheppend. Strooi er eventueel wat gefruite uitjes over. Lekker met saté. Eet smakelijk!

0
(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top