Bami Goreng

Bami Goreng

Bami Goreng
Ingrediënten: noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 rode paprika, 1 prei, 1 eetlepel ketjap manis, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de verpakking gaar in kokend water. Giet de noodles af en houdt even apart. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens de noodles, 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei. Roerbak 1 minuut op hoog vuur. Voeg 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel nog 10 minuten op middelhoog vuur af en toe omscheppend. Strooi er eventueel wat gefruite uitjes over. Lekker met saté. Eet smakelijk!

(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top