Spätzle met Ham en Ui

Spätzle met Ham en Ui
Ingrediënten: 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle, 250 gram spätzle, 250 gram hamblokjes, 2 uien, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook 750 ml water met de inhoud van 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle. Voeg als het water kookt 250 gram spätzle toe. Laat dit 20 minuten doorkoken. Bak ondertussen op middelhoog vuur 250 gram hamblokjes met 2 gesnipperde uien. Roer 100 gram geraspte kaas door de spätzle. Laat de kaas smelten. Serveer de spätzle met de ham en ui. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat