Eatcetera in Ede

Eat Cetera Ede carpaccio Eat Cetera Ede ossenhaas

Eat Cetera Ede crêpes suzettes Eat Cetera Ede tiramisu
Vandaag zijn we gaan eten bij Eatcetera, bij toeval kwamen we er ‘s middags al langs en het leek ons eigenlijk wel een goed idee. Eatcetera in Ede is een onderdeel van het leerwerkbedrijf Hotel PTC+.

Beide hadden we vooraf carpaccio – dungesneden ossenhaas met kappertjes, sla, pijnboompitten en pesto. Als hoofdgerecht hebben we beide de ossenhaas genomen, Gebakken ossenhaas met gevuld tomaatje en gevulde courgette, geserveerd met een jus van kalf en appelstroop. Als nagerecht nam Michel Crêpe Suzette, deze werd aan tafel geflambeerd, echt leuk om te zien. Zelf nam ik de tiramisu, mousse van mascarpone en amaretto met crumble van lange vingers, cacao toffeesaus van koffie.

Ondanks dat er een groot gezelschap was, werden we snel en vlot geholpen, we hadden een klein probleempje en dat werd snel opgelost. We hebben er in ieder geval heerlijk gegeten en Eatcetera is zeker een aanrader (een driegangenkeuze menu kost maar 25 euro, een billijke prijs).

Restaurant EatCetera
Zandlaan 25-27
6717 LN Ede
Tel: 0318-712066


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat